Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2017 22:28 - Обръщение на БКП
Автор: gevara01 Категория: Политика   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
ck-bkp-jpg-1

На ЦК на БКП до всички комунисти,членуващи или не в редовете на нашата партия

ЦК на БКП Ви поздравява с новата 2017 година, като желае на Вас и Вашите семейства много здраве, твърдост и енергия, необходими за борбата за добруването на целия народ.

Ето вече 27 години от злокобния ноември 1989 г. страната продължава да се плъзга все по-надолу и по-надолу. На кормилото на властта се изредиха да управляват една дузина партии, а народът живее все по-зле. Властта имаха БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ – самостоятелно или с подкрепата на различни „коалиционни” партньори: КПБ /Комунистическа партия на България/, ДПС, РЗС, ПП „Нова зора”, ПБК /Партия на българските комунисти/, Реформаторският блок – самият той представляващ коалиция, БДЦ, АБВ, Патриотичният фронт – също коалиция, ПП „Атака” и прочие. Тези партии и преди всичко техните лидери имат по-голяма или по-малка „заслуга” за мизерния хал на българина и за съсипията на държавата. Наличието на много партии в парламента в никакъв случай не го правят по-демократичен. В действителност през тези години в Народното събрание имаше само една партия – Партията на грабежа. Нейните депутати си гласуваха винаги високи заплати, привилегии и държавни субсидии – израз на паразитното им съществуване върху гърба на трудовия народ. В същото време, чрез законодателни действия бяха орязани в значителна степен редица социални права и придобивки, останали още от времето на социализма. Бяха гласувани и антикомунистически закони.

След последните президентски избори страната изпадна в още по-дълбока криза. Съзнавайки, че е довел държавата до задънена улица и за да избегне отговорност, Б.Борисов хвърли оставка, като тайно се надява хората да забравят това и отново да допуснат грешка и да го изберат. БСП не иска да поеме горещия картоф на властта, съзнавайки, че ако го направи, ще обере всички негативи на герберското управление. Само реформаторите – разбитите авари на Костов, се опитаха да лапнат горещия картоф – неистово е тяхното желание да управляват /крадат/. Другите крадци обаче не им позволиха това с тайната надежда, че след извънредните парламентарни избори това щастие ще се падне на тях. В крайна сметка сме свидетели на правителствена криза, прераснала в политическа.

В такъв момент изниква въпросът: не е ли време комунистите да поемат отговорността за съдбата на България? До кога комунистическото движение у нас ще олицетворява баснята за орела, рака и щуката? До кога ще се говори само за обединение, а се игнорира едно от предварителните и задължителни за това условия – единодействието? Ето сега се открива възможност да докажем, че искрено желаем обединението. Предстоящите извънредни парламентарни избори ще бъдат тест както за нашата зрялост като комунисти, така и за нашата искреност.

Да изведем България от задънената улица, в която се намира сега! Няма кой друг да го направи, освен комунистите. Никакви тънки сметчици за спокойно коалиционно живуркане в скута на некомунистическа партия няма да ни оправдаят. Или сме комунисти, или не сме! Средно положение тук няма. За целта, на предсрочните парламентарни избори всички комунисти в ЕДИНЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ БЛОК!И, разбира се, отворен за всеки, който иска страната час по-скоро да се измъкне от блатото, в което я натикаха всички онези парламенти и правителства след десети ноември 1989година!

ЦК на БКП

Председател Вл.Цеков



Tags: ОБРЪЩЕНИЕ, ЦК НА БКП

← ДЕЛОТО НА ЛЕНИН ЩЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ!
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gevara01
Категория: Политика
Прочетен: 334859
Постинги: 196
Коментари: 84
Гласове: 62
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930