Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2018 15:35 - Съобщение от БРСП
Автор: gevara01 Категория: Политика   
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                             ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ

                                               За проблемите в нашата партия

                С  това съобщение искаме да уведомим всички членове и симпатизанти на БРСП,нашите бивши и бъдещи съюзници, за  нашето отношение към отцепниците и фалшификаторите, организирали и провели среща в София с представители на други леви партии и отделни личности ,като Минчо Христов на тема избори:

                Засега се оказахме безсилни да се отървем от лидеромана и фалшификатора Тодор Стоянов Жеков избран   за председател на неофициален извънреден конгрес, състоял се 18 ХІІ 2005 г. и по късно преизбиран на ІV,V и за съпредседател на VІ конгрес . По Устав всеки член на партията, на всеки пост, може да бъде максимум 2 мандата. Мандатите от конгрес до конгрес са 3 години.Или вместо 6 години, той вече е 13 години и ще остане, няма как, още  2 години! И да е само това, грешките му са повече от мандатите и заради тях му беше поискана оставката. Вместо оставка пред НК,той раздели НК и НКРК, не призна решенията на два редовни пленума, направи два неуспешни, опита се да разтури основната организация във Варна, учредена още 1990 год.,направи с негови хора,поканени, а не избрани  „извънреден конгрес”, фактически фалшив конгрес, внесе документите от него в СГС, Съда му ги върна, сега той обжалва и така вероятно още две години, до окончателното решение на Съда и до VІІ редовен конгрес на партията през  2020 г. ,Тодор Жеков ще се води съпредседател на НК на БРСП и ще вреди на дейността ни колкото и както може.

                Затова обръщаме внимание на всички, че той, бившият арендатор на земя,прехвърлил всичко на зет си и сега той,зет му, е един от най-големите арендатори в Добричка област, в сдружение лично и организационно с учителката –бизнесмен Саша Атанасова-съдружник във фирма M11 ООД владееща 4 СПА центъра в големи хотели в Златни пясъци  и двамата нямащи нищо общо с науката наречена  Марксизъм, ведно с другата бивша учителка  Димитринка Христова от София и всеизвестният „учен,лекар,откривател на природен закон и пр.”  Тончо Бонев Бонев , в момента подсъдим за писане и разпространяване сред много хора на  клевети и обиди се опитват и ще се опитват през  тези две години да се представят  за членове на НК и ще са прави юридически,  без право обаче да вземат  решения за участие в избори  и др.важни решения, касаещи партията. Защото е необходим  подписа на другият съпредседател и решения на НК! А те са правили предложения унижаващи партията и както винаги несъобразени с Устава и програмата на партията.Възмутени сме от техните „предложения”!

                Тяхната цел е да завладеят партията, което няма да стане никога и да я насочат в друга посока,националистическа,патриотическа и всичко друго,но не и за това за което е създадена от Варненските работници. Те никога не са се грижили за организационното укрепване на партията, тяхната единствена цел е Тодор Жеков да стане депутат от името на голяма коалиция. Той няма качества за кмет на селото си,бори се за депутат! Ами може пък да е прав човека,като гледа какво представляват буржоазните депутати, но греши като допуска, че  пролетарска партия  ще издигне подобен субект.

                Призоваваме: Никакво съюзяване с бившите ни „другари”! Никакво уважение и внимание не заслужават отцепниците и лидеромана Тодор Жеков. Четиримата ще заместим с 40 нови члена, а те ще отговарят за техните действия и бездействия на VІІ редовен конгрес през 2020 г. Дано сме живи и здрави, да запазим и възстановим броя на членовете ни и предадем партията в надеждни здрави и млади другари.

Представляващ НКРК:  /п/   В.Жеков/                  Съпредседател на НК на БРСП: .. /п/ …  /П.Бетовска/

30,07,2018 г.                                                                     Зам.Председател:…../п/…… /Р.Антова/

Бележки към съобщението: Тези бивши другарки и другари съвсем  се оплетоха в лъжите си. Те нямат мандат, даден от пленарно заседание да провеждат срещи с други партии и личности за обединение за избори. Още повече да предлагат да бъде поканен Александър Томов или пък направеното предложение на Тодор Жеков, да се направи обединение против БСП, след като проблема сега е ГЕРБ.Обявяват за председател на партията някой си Мирослав Янков, който прави на тази среща изказвания,които нямат връзка с марксисткия характер на партията. Тези прояви , както  и  утрешната на 31 юли, са своеволни на нелегитимно ръководство и излагат партията пред обществото. Те са противоуставни и противоправни и подлежат  на партийни и правни санкции!

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gevara01
Категория: Политика
Прочетен: 334857
Постинги: 196
Коментари: 84
Гласове: 62
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930