Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2020 20:49 - Могат ли работници да се избират за нар.представители?
Автор: gevara01 Категория: Политика   
Прочетен: 623 Коментари: 1 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Могат ли работници да се избират за народни представители?

Според  мен могат и трябва да бъдат избирани. За съжаление някой от тях смятат, че трябва да имат ораторската дарба на буржоазните политици. Многословието на буржоазните политици им служи да си оправдаят грабителската  същност, защо му е на наемния работник  да лъже, да мами,  да се представя на такъв ,какъвто не е, нали честно е живял и получавал това, което е заработил! А, много пъти и не получавал! В НС няма да си сам, в групата ще имаш другари, които биха могли да изразяват по –добре това, което всички мислите. Важно е не говоренето, а действията. А действията на народния представител е да гласува. За подготовката на законите ще има достатъчно юристи с леви и десни убеждения, по начало повечето закони се подготвят от Изпълнителната власт и се предлагат на народните представители да ги приемат, освен това всеки народен представител има правото на сътрудници, до 3-ма и най-важно достатъчно време и средства да поддържа връзка  със своите избиратели, с работнически колективи, където да сверява дейността  си. Другари, не се подавайте на буржоазната пропаганда. Смело встъпвайте в редиците на работническите партии. През периода на така наречения „социализъм“ Ваши колеги бяха мнозинство в НС и както виждате след 30 години без Ваше участие, живота Ви не се подобри, влоши се! Това значи, че „умните, красивите и богатите“ народни представители през тези 30 години не са свършили по –добре работата си, отколкото Вашите бивши колеги, които работеха и решаваха държавните въпроси в НС. Време е тези, които произвеждат, да решават, бюрократи посредници не са необходими в този размер в който се навъдиха. Работници в НС-да! „Мутри“-не!

ПС:Под думата работник, ние от партията разбираме целият инженерно-технически персонал в производствените фирми и всички наемни служители в държавата,общините и всички непроизводствени  фирми.
Васил Жеков






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojil - Все едно да питаш могат ли неграм...
19.05.2021 15:10
Все едно да питаш могат ли неграмотници от Филиповци и Столипиново да правят сърдечни операции и да откриват нови закони на квантовата механика- е няма как да могат! Практиката показа,че да слагаш полуграмотни хора на места,които изискват висока квалификация и силен патриотичен дух е най-сигурния път към фалита на държавата и към провала на народната икономика!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gevara01
Категория: Политика
Прочетен: 334822
Постинги: 196
Коментари: 84
Гласове: 62
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930