Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2016 19:57 - Тримата смешници
Автор: gevara01 Категория: Политика   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ТРИМАТА СМЕШНИЦИ, КОИТО РАЗСМИВАТ ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ
По време на реалния бюрократично-капиталистически „социализъм” у нас имаше трима смешници, които разсмиваха България. Това бяха: политикът Тодор Живков, артистът Тодор Колев и клоунът Тодор Козарев. И днес, благодарение на книгите и на филмовите ленти, те продължават да разсмиват България и ще продължават да я разсмиват, докато има български народ.
Днес ролята на тримата смешници, които разсмиват България, изпълняват народните представители: Методи Андреев, Мартин Димитров и Петър Славов. Това те го правят с непрекъснатите анатемосвания, заклинания и предложения за осъждане и забрана на идеологията, символите и партията на „комунизма”, визирайки съществувалият такъв у нас до 10.11.1989 г. С това те оправдават битието си на народни представители и заплатите, които получават като такива.
„Комунизмът”, съществувал у нас до 10.11.1989 г. беше буржоазно политическо движение за смяна на господството в обществото на фракцията на частнособственическата буржоазия с господство на фракцията на бюрократичната буржоазия чрез смяна на частната форма на капитала с бюрократична /държавна/ форма. Неговата цел остана производството на принадена стойност от наемния труд на работниците. А както заявява Маркс в „Капиталът”, производството на принадена стойност е абсолютен закон на капитализма. Следователно този „комунизъм” беше капиталистически /буржоазен/ „комунизъм”.
Буржоазният „комунизъм” е една от разновидностите, от формите на буржоазните политически движения, каквито са консерватизмът, либерализмът, социалдемократизмът, фашизмът, национал-социализмът” и пр. В буржоазното общество смяната на една господстваща буржоазна фракция с друга и на една политическа форма на буржоазно движение с друго е обикновено явление. То е продиктувано от икономическа и политическа целесъобразност на буржоазията. Това, че една фракция на буржоазията предпочита една форма на буржоазно политическо движение пред друга и отхвърля и заклеймява другите форми, е нормално явление. То е част от политическата борба между отделните фракции и партии на буржоазията.
Унищожаването на капиталистическия /буржоазния/ „комунизъм”, което искат господата: М. Андреев, М. Димитров и П. Славов, може да стане и ще стане само когато бъде унищожен капиталистическия обществен строй, основан на капитал, наемен труд и принадена стойност, и бъде заменен с безкласов социалистически строй, основан на свободен от експлоатация труд. Щом бъде освободен трудът, ще бъдат премахнати буржоазните органи на властта, в т.ч и буржоазното народно събрание с буржоазни представители и горните господа ще бъдат изпратени в производството да изкарват своята прехрана със собствен производителен труд. Това означава, че ще бъде установен работнически „пролетарски” комунизъм и че горните господа няма да имат възможност да разсмиват България със своето политическо невежество.
6.08.2016 г. Българско марксистко движение /БМД/
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gevara01
Категория: Политика
Прочетен: 335460
Постинги: 196
Коментари: 84
Гласове: 62
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930